:'(

Fick det här..! Är inte alls på humör, gråtit hela morgonen, varit ledsen när jag varit ute o helt enkelt deppat.. Kärlek de suger.. Kommer sakna han mer än va det går, älskar han av hela mitt hjärta.. :(


Lallish

Ligger i min säng helt ensam medan Emilia ligger och sover. Hon somnade för längesen så ja då låg jag och kollade på film. Kikar me bröderna just nu då, tunga är dom. Aja har varit hos Emilia färgat håret o hennes hår blev skit fint, jag behövde två färger av min hårfärg för de blev ingen skillnad asså de blev men ändå inte annars skulle jag tagit de blonda hårfärgen så de skulle se nån skillnad jag tror. Men sen åkte jag runt lite överallt träffa Weris, Nathalie, Stephanie, Nicole, Valeria, Natalia, Sara, Ghino, Alex, Alex/Aleks, Georgina och maassaa andra, skit kul. Tunga dom är! ;)


@ Emilias place

Sitter hos Emilia just nu, vi har fixat mitt hår färgat o nu ska jag se resultatet snart. Haha FKB om de blir sär haha de BA färga om. Aja lever med det, ger bild på resultatet om man ens kommer se haha ;)


Min bästavän <3

Tack för allting igår, att du fanns där exakt när jag mådde som dåligast även om det var sent. Du betyder så mycket för mig så det går inte förklara med ord min skatt! <3


1 december

Ny månad! December, snart är julen nära... Jag börjar blogga helt vanligt bär jag orkar. Försöker uppdatera lite då och då. Skriver från mobilen nu så lite krångligt nej men det är jobbigt för alla skriver på KIK, fb och sånt. Men ja hör av mig senare för är inte på humör är deppig pga en grej, puss..
Mina fin fula tjejer:


RSS 2.0